Betyder tristatsområde?

Tri-state område er en uformel betegnelse i det østlige sammenhængende USA for et hvilket som helst af flere befolkede områder forbundet med en bestemt by eller metropol, der med tilstødende forstæder ligger på tværs af tre stater. Nogle af disse involverer en statsgrænse tripoint tripoint Et tripoint, trijunction, triple point eller tri-border område er et geografisk punkt, hvor grænserne for tre lande eller subnationale enheder mødes. Der er cirka 176 internationale tripoints. //en.wikipedia.org › wiki › Tripoint

Tripoint - Wikipedia

.

Hvad betragtes som et Tri-State-område?

Tri-State-regionen, almindeligvis omtalt som det større New York (City)-område, består af tre stater: New York (NY), New Jersey (NJ) og Connecticut (CT).

Hvad mener de, når de siger Tri State?

: af, relateret til, eller bestående af tre tilstødende stater tristate-området.

Er Philadelphia et område med tre stater?

Eksempler på disse tre-statsområder omfatter: Philadelphia metropolitan area, dækker dele af Pennsylvania, New Jersey og Delaware. Greater Boston-området dækker dele af Massachusetts, Rhode Island og New Hampshire. Pittsburgh-området, der dækker Pennsylvania, Ohio og West Virginia.

Er der et Tri-State-område i Californien?

Tri-State-området er navnet på hovedstadsområdet omkring Californien, Florida, Louisiana, Illinois, Alabama, New Jersey, Utah, New York, Ohio, Washington, Colorado, Connecticut og Massachusetts.

Hvad er New York Tri-State-området?

Hvor mødes 3 stater?

De fire hjørner monument markerer firpunktet i det sydvestlige USA, hvor staterne Arizona, Colorado, New Mexico og Utah mødes.

Kapitaliserer du tri-state område?

New Yorks "tri-state område" er næsten altid New York, New Jersey og Connecticut. ... En gammel brug af store bogstaver er "tri-statsområde." Udtrykket "tri-state område" blev populært i 1930'erne.

Hvad er tri-state mode?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. I digital elektronik tre-stats-, tri-state eller 3-state logik tillader en udgang eller input-pin/pad at antage en høj impedanstilstand, hvilket effektivt fjerner output fra kredsløbet, ud over logikniveauerne 0 og 1.

Hvad er Tri County-området?

"Tri-county area" (nogle gange "tri-cities" eller "tri-state area") er en universel beskrivelse af en generisk amerikansk region, der er beregnet til at være større end en lille by, men ikke et enormt storbyområde. ... Tænk Everytown, Amerika i en lidt større skala. Denne trope er Truth in Television af et par grunde.

Er Tri State ét ord?

eller tre-stat

vedrørende til et område bestående af tre tilstødende stater: en tristate liga.

Hvad er Tri City?

: en gruppe på tre tilstødende og normalt økonomisk interagerende byer også: en af ​​byerne i en sådan gruppe.

Hvordan staves Tri State?

Tri-state er defineret som noget relateret til et område med tre grænsestater. Et eksempel på tri-state er en storm, der påvirker Wyoming, Utah og Colorado. Af eller har at gøre med et område, der består af alle eller dele af tre sammenhængende stater.

Hvilken stat er Danville tri-state område?

Også Illinois, Iowa og Missouri er kendt som Tri-States. Danville kunne også være med Wisconsin, muligvis omkring Milwaukee-området, da det ikke er i nærheden af ​​et hav, men er nær en meget stor sø, og er forbundet med en motorvej kendt som Tri-State tollway.

Hvordan og hvorfor bruges tristatbuffer?

Tri-state bufferkontrol. ... Tri-state bufferen bruges i mange elektroniske og mikroprocessorkredsløb, da de tillader flere logiske enheder at blive forbundet til den samme ledning eller bus uden beskadigelse eller tab af data.

Hvad betyder det, hvis et output er i Tri-State?

Et output med tre tilstande eller Tri-State™ har tre elektriske tilstande: Et, nul og "Hi-Z" eller "åben". Hi-Z-tilstanden er en højimpedanstilstand, hvor udgangen afbrydes, hvilket efterlader signalet åbent, for at blive drevet af en anden enhed (eller trækkes op eller ned af en modstand, der er tilvejebragt for at forhindre en udefineret tilstand).

Hvordan virker Tri-State Logic?

Tre-tilstandslogik er en logik, der bruges i elektroniske kredsløb, hvor en tredje tilstand, højimpedanstilstanden, føjes til den oprindelige 1 og 0 logik angiver, at en port kan være i. Denne højimpedanstilstand fjerner effektivt porten fra kredsløbet, som om den ikke var en del af den.

Hvad er høj Z?

Hi-Z (eller High-Z eller høj impedans) refererer til en udgangssignaltilstand, hvor signalet ikke drives. Signalet efterlades åbent, så et andet udgangsben (f.eks. et andet sted på en bus) kan drive signalet eller signalniveauet kan bestemmes af en passiv enhed (typisk en pull-up modstand). Synonymer. Høj-Z.

Skal jeg bruge Twin Cities med store bogstaver?

Brug dem ikke med store bogstaver, når Twin Cities campus er tilføjet. Capitalize Mall i Northrop Mall.

Kapitaliserer du større areal?

med store bogstaver. forretningsdistriktet den indre by Men når større bruges sammen med navnet på en by for at betegne...et helt hovedstadsområde, er det kapitaliseret. Greater Chicago (men det større Chicago storbyområde) Greater London...

Skal du kapitalisere Bay Area?

Visse områder i Californien bliver i stigende grad anerkendt som populære navne (Bay Area, Southern California, Central Coast osv.) og er som sådan med store bogstaver.

Eksisterer trestatsområdet?

I den virkelige verden, et område med tre stater behøver ikke at omfatte hele stater. ... Der er en by kaldet Danville syd for Lexington, Kentucky, som er i det generelle område i Ohio-Kentucky-West Virginia tri-statsområdet.

Hvad er tristatsområdet i NJ?

I det nordlige New Jersey er tri-state-området typisk betragtes som New Jersey, New York og Pennsylvania. Men hvis du bor i det nordøstlige New Jersey, kan tri-staten også betragtes som New Jersey, New York og Connecticut.

Hvad er Ohios tri-state område?

I alt omfatter Tri-State-området 15 amter. Disse omfatter grevskaberne Brown, Butler, Clermont, Hamilton og Warren i Ohio; Dearborn, Franklin og Ohio i Indiana; og Boone, Bracken, Campbell, Gallatin, Grant og Kenton i Kentucky.

Hvor kan du være i tre stater på én gang?

Tristate, Tri-points eller Triple points, aka trifiniums betyder alle det samme. Det er steder, hvor tre stater mødes på et fælles punkt. Næsten alle kender Four Comers i det sydvestlige USA, hvor Utah, Colorado, Arizona og New Mexico mødes et sted i Navajo indianerreservat.