Hvornår går meredith i retten?

Grey's Anatomy Sæson 16, afsnit 8 Recap: The Trial, Eh, Hearing Of Meredith Grey. Foto: Udlånt af ABC. Det er tid til Merediths (Ellen Pompeo) høring for at finde ud af, om hun får beholde sin lægelicens.

Hvilken episode konfronterer Meredith Dereks morder?

Meredith åbner døren for Callie og Penny. Afsnit nr. "Gæt hvem der kommer til middag" er det femte afsnit af den tolvte sæson af det amerikanske tv-medicinske drama Grey's Anatomy, og det 250. afsnit generelt.

Hvorfor går Meredith til prøvelse i sæson 16?

Sæsonens hovedhistorier inkluderer den nyligt fyrede Dr. Meredith Gray (Ellen Pompeo)s forestående retssag at kæmpe for hendes lægelicens og hendes on-off igen kærlighedsliv med kirurgisk beboer, Andrew DeLuca (Giacomo Gianniotti), som begynder at spiral ind i bipolar mani.

Kommer Meredith i fængsel i sæson 16?

Meredith nægtede at forlade sin datters seng, mens hun skulle opereres, og hun fik fængselsstraf som følge heraf.

Får Meredith Alzheimers?

Brugeren hævder, at historien afsluttes med et øjeblik i fuld cirkel for Meredith. Senere i livet, hun bliver angiveligt offer for Alzheimers sygdom og ender i et plejehjem, ligesom sin mor: Ellis Gray (Kate Burton).

Meredith konfronterer lægen, der dræbte Derek - Grey's Anatomy

Hvilken episode kommer GRAY i fængsel?

"Greys hvide verden" Du kan se (men du må hellere ikke røre) (TV-afsnit 2017) - IMDb.

Har Cristina Yang en baby?

Det ser ud til, at Cristina ikke er gravid og babyen er kun en opdigtet fantasi. ... Selvom det var Jo og Stephanie, der fandt babyen, tager Cristina over efter dem og navngiver babyen Oscar. Da Cristina først blev gravid efter et seksuelt møde med Burke, virkede hun ikke så knyttet til sin graviditet.

Hvorfor mistede Meredith GRAY næsten sit kørekort?

I slutningen af ​​sæson 15 brød Meredith (Ellen Pompeo) loven - men hun gjorde det af en meget ædel grund. En ung pige med kræft havde ikke forsikring til at dække sin behandling, og så Meredith begik forsikringssvig ved at bruge sin egen datters navn på skemaerne til patientens operation.

Hvem dræbte Derek Shepherd?

Dr.

Fans vil måske aldrig komme sig over denne. Derek Shepherd (Patrick Dempsey) - alias McDreamy, alias Merediths ene ægte kærlighed - døde i en bilulykke i sæson 11. "Beslutningen om at få karakteren til at dø, som han gjorde, var ikke en svær beslutning i betydningen, hvad var mulighederne," sagde showskaberen Shonda Rhimes i 2015.

Er Derek Meredith utro?

Hun kom derefter til Seattle for at rette op på tingene med Derek. Dog deres ægteskabet blev hurtigt afbrudt da Derek var hende utro med Meredith.

Hvor længe er Meredith i fængsel?

Så ja, Meredith er i fængsel for omkring 20 sekunder, hvilket ikke er ideelt, men alle virker fine, og hun venter bare på at blive udgivet til Halloween, når vi støder på hende.

Hvorfor blev Alex Karev fyret?

Nu tidligere afdelingsleder for pædiatrisk kirurgi, Alex blev fyret for hans del i Merediths (Pompeo) forsikringssvindel og blev ansat som stabschef og Chief of Surgery på Pacific Northwest General Hospital.

Bliver Bailey fyret som chef?

Bailey bliver fyret – Et minuts tid

Avery Harper (Chelcie Ross) besøgte hospitalet for at se, hvordan tingene gik, og det satte Bailey helt på kant. Han kritiserede hende for overdrevne udgifter og truede med at skære ned på finansieringen.

Hvem var Adele gravid med på GREYs anatomi?

Selvom han mener, at faderen er den mand, Adele insinuerede at se måneder tidligere, Richard bliver ved Adeles side, mens hun bliver behandlet. Men på grund af komplikationer mister hun barnet. Adele indrømmer senere over for Richard, at babyen, som var en dreng, faktisk var hans.

Er Meredith ved at miste sit kørekort?

Advarsel: Spoilere for det seneste afsnit af Grey's Anatomy er forude. Efter otte lange episoder afslørede Grey's Anatomy endelig Merediths (Ellen Pompeos) skæbne. lægelicens. I et stykke tid der var det touch and go (for det meste go) under retssagen. Men i sidste ende måtte Meredith blive ved med at være læge.

Slår Meredith op med DeLuca?

Meredith Gray siger, at hun elsker Andrew DeLuca efter deres brud på 'Grey's Anatomy'. DeLuca har kæmpet med sit mentale helbred gennem hele Grey's Anatomy sæson 16. ... Så i det 14. afsnit, DeLuca slog op med Meredith, efter hun konfronterede ham med hans opførsel.

Bliver Meredith fyret i sæson 15?

Meredith blev fyret af Dr. Miranda Bailey kl slutningen af ​​sæson 15 for at begå forsikringssvindel. Det gjorde hun for at redde en ung patient uden forsikring, som hun blev knyttet til (hun brugte i stedet sin datters navn til forsikringen).

Hvorfor forlod Cristina GREY's?

Sandra Oh spillede Cristina Yang, en ambitiøs kardiothoraxkirurg, i 10 sæsoner. ... Da Oh besluttede, at det var tid til at forlade showet efter 10 sæsoner, flyttede hendes karakter til Schweiz til en stilling på højt niveau. Om at forlade sagde Oh til The Hollywood Reporter: "Jeg kom fra hinanden, fordi jeg så, at alle var i ét rum.

Hvad sker der med Cristina Yang?

Cristina sagde farvel til sin Grey's Anatomy-familie i sæson 10-finalen efter mere end 200 episoder i programmet. Hun flytter til Zürich, Schweiz, hvor hun overtager Preston Burkes (Isaiah Washington) facilitet som direktør for kardiothoraxkirurgi.

Stjæler Meredith Zola?

Meredith "kidnapper" Zola, og Cristina går igennem med sin abort.

Var Meredith gravid med GREYs anatomi?

5. Under sæson 6 af Grey's Anatomy, Ellen Pompeo var gravid med sit første barn. I stedet for at få det skrevet ind i showet, blev Meredith lagt på sengeleje efter at have givet sin far en del af sin lever. Ellen tog kun fire uger fri efter at have født sin datter, før hun vendte tilbage til arbejdet med Grey's Anatomy.

Hvilken årstid bliver Meredith GREY gravid?

'Greys hvide verden,' Sæson 6, afsnit 24, 'Death and All His Friends' (Sæsonfinale) Da showet starter, fortæller Meredith til Cristina, at hun er gravid - hun har brugt pinden, hun har taget testen, hun ved det.

Hvilken episode forlader Alex Karev?

I den sekstende sæson forlader Alex hospitalet for at være sammen med Izzie Stevens og deres børn, der gør sin sidste optræden i sæson 16-afsnittet "Lad et lys være tændt."