Hvem er fairy tails mc?

Natsu Dragneel (ナツ・ドラグニル, Natsu Doraguniru) er seriens hovedperson.

Hvordan er hovedpersonen i Fairy Tail?

Hvem er den sande hovedperson i Fairy Tail? Natsu Dragneel er den sande hovedperson i Fairy Tail. ... Lucy danner et hold med Natsu og hans kat Happy og får selskab af andre guildmedlemmer: Gray Fullbuster, en is-troldmand; Erza Scarlet, en magisk ridder; og Wendy Marvell og Carla, en anden Dragon Slayer og Exceed duo.

Hvem er den stærkeste karakter i Fairy Tail?

Fairy Tail: 10 stærkeste karakterer i slutningen af ​​serien

  1. 1 Aknologia. Uden tvivl var Acnologia blandt de stærkeste Fairy Tail-karakterer, der nærmede sig seriens afslutning.
  2. 2 Natsu Dragneel. ...
  3. 3 Zeref Dragneel. ...
  4. 4 Gildarts Clive. ...
  5. 5 Larcade Dragneel. ...
  6. 6 Irene Belserion. ...
  7. 7 Igneel. ...
  8. 8 Gud Serena. ...

Hvem er hovedpersonen i Fairy Tail Hiro Mashima?

I Fairy Tail er hovedpersonen Natsu (夏), som er det japanske ord for sommer. I Monster Soul er hans hovedperson Aki (Autumn), og i Monster Hunter Orage og Edens Zero navngiver han en karakter Shiki, som er det japanske ord for årstider. Han har også navngivet en karakter Fuyu, som er japansk for vinter.

Er Lucy fortælleren i Fairy Tail?

Som fans af Fairy Tail måske ved, Lucy Heartfelia er seriens stemme og sjæl. Historien bliver bogstaveligt talt fortalt fra hendes perspektiv, og hun får fortalt begivenhederne, mens de udspiller sig for publikum.

Fairy Tail, HVEM ER HOVEDKARAKTEREN!?!?

Hvem er Natsus kone?

Lucy Dragneel. Lucy (Heartfilia) Dragneel er en Fairy Tail Celestial Spirit-magiker og mor til Nashi, Liddan, Layla, Jude og trillingerne Igneel, Mavis og Luna. Hun er gift med Natsu Dragneel og har opnået S-klasse i Fairy Tail. Hun er en karakter fra den originale Fairy Tail-serie.

Hvem er Luna Dragneel?

Luna Dragneel (ルナ・ドラグニル Runa Doraguniru) er en mage fra Fairy Tail Guild, hvor hun er Gale Redfox' partner. Hun er lillesøster til Nashi Dragneel og tvillingerne Igneel og Luke Dragneel.

Er laxus et menneske?

Han er menneskelig, men det faktum, at han stadig kunne leve efter Tempster-kampen overrasker dem, jeg tror, ​​at Dragon Lacrima hjælper ham mere end noget andet.

Hvem er Natsus bedste ven?

Lykkelig er Natsus uadskillelige følgesvend og bedste ven. Natsu rejste sit æg med Lisanna, og de har været sammen siden hans fødsel.

Er Erza en S-Klasse Wizard?

Erza Scarlet er den yngste, der nogensinde er blevet en S-Klasse Mage, efter at have triumferet i forsøgene som 15-årig.

Vil 100 Years quest blive animeret?

Hitmangaen Fairy Tail: 100 Years Quest er at få en officiel anime-tilpasning. Annonceringen blev oprindeligt givet under Hiro Mashima Fan Meetings livestream-begivenhed og vil være en del af Fairy Tail 15-års jubilæumsfejringen.

Hvem er den svageste i fairy tail?

10 svageste Fairy Tail-karakterer, Klassificeret

  1. 1 Frosch. Frosch er Exceed-partner for Sabertooth's Rogue.
  2. 2 Kræft. Kræft er en af ​​mange himmelske ånder under Lucys besiddelse som en nøgle. ...
  3. 3 Macao. ...
  4. 4 Toby. ...
  5. 5 Hibiki. ...
  6. 6 Levy & Shadow Gear. ...
  7. 7 Glad. ...
  8. 8 Ichiya. ...

Hvem er Natsus far?

Igneel (イグニール Igunīru) var en drage kendt som Ilddragen (火竜 Karyū) og Ilddragekongen (炎竜王 Enryūō). Han var plejefar til Natsu Dragneel og far til Ignia.

Kan Natsu slå Naruto?

Naruto nedbryder natsu nemt lol, dette er et misforhold. Han kan i sin bedste alder, når han selv kunne brænde rumtid. Jeg er ret sikker på, at uanset hvor hård Naruto er, ville han ikke være kommet sig over sådan et slag lol. I øjeblikket har dens styrke meget tilbagegang med henblik på manuskriptskrivning.

Er Lucy eller Natsu MC?

Lucy er hovedpersonen da historien handler om hendes eventyr i Fairy Tail. Natsu er helten, da det er ham, der rent faktisk løser alle de problemer, gruppen står over for.

Er Erza stærkere end Natsu?

Natsu har mest hjerte, når det kommer til en kamp. Selv om Natsu er stærkere end Erza, han ville ikke forsøge at såre en af ​​sine venner, derfor vinder Erza.

Hvem er Natsus kærlighedsinteresse?

Lucy kan lide Natsu, men hun selv er ikke sikker på sine følelser. Men det så vi alle komme. Det er naturligt for hende at falde for ham, fordi det var ham, der reddede hende fra Bora og inviterede hende til Fairy Tail (der gjorde hendes drøm til virkelighed). Han er der altid for hende, når hun har brug for hjælp/støtte.

Hvem er stærkest Natsu eller Makarov?

Efter min mening Makarov er stadig stærkere end Natsu. Men Youtubere har nogle top 10, der viser, at Natsu er endnu højere på listen end Master Makarov. I Fairy Tail episode 121 efter Master Hades' nederlag. Natsu ønsker at fortsætte på S-Class Challenge.

Kan GREY lide Natsu?

Grey har en tilbagelænet personlighed, men vil blive seriøs, når tiden kræver det. Han og Natsu har en venlig rivalisering, og selvom de ofte kan ses kæmpe mod hinanden verbalt eller fysisk, er de to faktisk ret bekymrede for hinanden.

Er laxus og mirajane sammen?

Laxus og Mirajane også ikke få meget kærlighed, men vi er enige om, at de ville være det sødeste par. De har ikke meget interaktion i serien udover et par flashback-scener, og de to er støttende venner til hinanden. Laxus er altid meget respektfuld over for Mirajanes evner og ved, hvor stærk hun kan være.

Hvem er den stærkeste dragedræber?

Fairy Tail: 5 stærkeste (og 5 svageste) dragedræbere

  1. 1 STÆRKESTE: ACNOLOGIA.
  2. 2 SVAGESTE: WENDY. ...
  3. 3 STÆRKESTE: IRENE BELSERION. ...
  4. 4 SVAGESTE: STIK. ...
  5. 5 STÆRKESTE: NATSU. ...
  6. 6 SVAGESTE: ROGUE. ...
  7. 7 STÆRKESTE: LAXUS. ...
  8. 8 SVAGESTE: GUD SERENA. ...

Hvem er Laxus Dragon?

Laxus Dreyar (ラクサス・ドレアー Rakusasu Doreā) er en S-Klasse Mage fra Fairy Tail Guild. Han er barnebarn af Fairy Tail's Guild Master, Makarov Dreyar, og søn af Raven Tail's Master, Ivan Dreyar. Efter Fairy Tails opløsning sluttede han sig til Blue Pegasus Guild sammen med medlemmerne af Thunder God Tribe.

Er Luna Dragneel en dragedræber?

Luna Dragneel er en 14-årig pige, som tilfældigvis er datter af Natsu og Lucy. Hun er kendt som stjernernes datter. Hun er den kosmiske dragedræber.

Er Deliora Grays far?

Under krigen mellem Fairy Tail og Tartaros "kidnappede" Silver Gray og tvang ham til kamp efter at have fået ham til at tro, at han var Deliora, dæmonen, der slagtede Grays familie og tog hans fars lig som en sidste fornærmelse.

Hvem slog Gildarts?

Hvem kunne slå Gildarts 1v1

  • Allerede bekræftet. Acnologia. August. Larcade.
  • Sandsynligvis. Enhver drage i serien. Irene. Dimaria.
  • Mulig/diskutabel. Touka. Brandish (hvis hendes magi kan arbejde imod ham) Jacob (sandsynligvis ikke i lige kamp, ​​men han kunne bare klappe i hænderne og sende ham til lommedimensionen)