Hvor bor jessica bravura?

Jess og hendes familie bor i øjeblikket uden for Seattle (Bellevue for at være præcis,) i Washington.

Hvor er Jason bravour fra?

Biografi. Jason Bravura blev født i New Jersey og gik på et militærakademi i 4 år.

Er Aphmau og Ein søskende?

Ironisk nok dræber Aaron Ein i "Out of Time", men det var ikke hans første drab. I "Borte" afsløres det Aphmau er hans fars halvsøster.

Er Zane Aphmaus bror?

Zane optræder i Pixel Painters sammen med Aphmau og hans ældre bror, Garroth. Han hævder at være en bedre kunstner end Garroth.

Dater Aphmau Aaron?

I Valentinsdagsbuen bliver Aphmau trukket ind i en dobbeltdate med Travis og Katelyn, Aphmaus date er Aaron.

Vi flytter! - Vlog for kanalopdatering

Hvorfor har Aaron bind for øjnene?

Dette skyldes mest hans far gennemtvinger frygt i ham. Hans far sørgede også for, at ingen andre trådte sine ben på Aarons gulv for at holde ham endnu mere isoleret. Manglen på social aktivitet gjorde, at hans øjne konstant var røde, og derfor måtte han dække øjnene med en bandana.

Hvor høj er Aaron Lycan?

Okay, så dette ville være kanonhøjdediagrammet baseret på det faktum, at Jess selv er 4'10 (eller det er i det mindste, hvad de fleste kilder siger ahshhdd) Kawaii~chan er 5'3, Aaron er 6'1,Zane er 6'4, Travis er 6'3-6'4, Katelyn er 6'3, og Garroth er 6'11.

Dater Zane kawaii Chan?

Afsnittet slutter med, at Zane spørger Kawaii~Chan om en date, hvilket hun siger Ja også. ... Afsnit 18 af Starlight viser fremskridt i forholdet Zane~Chan. Parret tager på date, hvor de begge er ekstremt nervøse.

Er Aaron fra Aphmau død?

Det blev for nylig bekræftet af Jason, at Aaron ikke vender tilbage til Minecraft Diaries. I sæson 3, afsnit 1, blev Aarons krop taget af Shadow Lord. Zane afslører dette ved at sige, at Aaron er væk, men hans krop er stadig intakt og passede perfekt til Shadow Lord.

Hvem ender Garroth med?

I afsnit 25 af sæson 1, Water Cats, "frier" Garroth til Aphmau. Han pakker forsyninger til hende i en kiste, og den indeholder en vielsesring og en blomsterkrone.

Er kawaii Chan en kat?

Hun tilhører en race ved navn Meif'wa, som er kattemennesker. Kawaii (かわいい) betyder "sød" på japansk. Kawaii~Chan er indtalt af Moeka/MegaMoeka.

Hvad er en Meif WA?

Redigere. Meif'wa (også kendt som Nekomimi eller blot Cat People), er en art med kattetræk, såsom katteører, en kattehale eller andre katteegenskaber på en ellers menneskelig krop.

Hvordan ser Noi ud?

Udseende. Noi har glødende, smuk, strålende bleg hud, lyserød neon, orange fluffy, næsten laksehår og blinkende ravfarvede øjne, sammen med to orange horn, der stikker ud af siderne af hovedet og direkte opad.

Hvad skete der Vylad Aphmau?

Hvornår Aphmau slog Zenix bevidstløs imens i et forsøg på at redde Lord Burt, kom Vylad ind og tog Zenix, før han forsvandt i en sky af røg. I sæson 1, afsnit 22, afleverer Vylad den tidligere Lord of Phoenix Drops søn, Levin, ved Aphmaus dørtrin.

Hvad er NOI's rigtige navn?

Netto driftsindtægt (NOI) bestemmer en enheds eller ejendoms omsætning minus alle nødvendige driftsudgifter. Det tager ikke hensyn til renter, skatter, kapitaludgifter, afskrivninger eller amortiseringsomkostninger.

Hvem dater macncheesep1z?

Hun blev født i Chicago, hun dater også JeezumCrowe og de har en hund, der hedder Ripley.

Har Megamoeka en kæreste?

Hun dater ikke nogen og er ikke interesseret i at date folk, hun arbejder med, ifølge hendes twitter. Moeka er nu en VTuber.

Hvad er Shado Temples rigtige navn?

Bloomington, Indiana, USA Dee Bradley Baker (født 31. august 1962) er en amerikansk stemmeskuespiller.

Hvem giver stemme til Kestin Howard?

Kestin Howard er en amerikansk stemmeskuespiller, Twitch-udsender, indholdsskaber og singer-songwriter, der er bedst kendt for sine webværker i MyStreet og Minecraft Diaries af Aphmau som Zane Ro'Meave, Dante, Eric og adskillige andre stemmer, Alea Ludo som Trent, Victus Vincimus: Veteran's Revenge som Matt Holloway, Death ...