Hvor er Levski Star Citizen?

Levski er en såkaldt friby beliggende i det tidligere QV Planet Services-mineanlæg på Delamar i Nyx-systemet.

Hvad skete der med Levski Star Citizen?

Det har udvikler Cloud Imperium Games bekræftet både Delamar og Levski vil blive fjernet fra spillet i den kommende Alpha 3.12. 1 build af Star Citizen. Årsagen er, at dette ville frigøre hukommelse og entiteter til fremtidige tilføjelser til Star Citizen-universet, indtil server meshing er implementeret.

Findes Levski?

Landingsfaciliteter

Levski er et tidligere mineanlæg indbygget i asteroiden Delamar i Nyx-systemet og nu hjemsted for People's Alliance af Levski. Levski har i alt fem etager, men kun to etager er tilgængelige.

Hvor er Teachs skibsbutik Levski?

Teach's Ship Shop er en rumfartøjs- og køretøjsforhandler placeret i Levski på asteroiden Delamar i planetstørrelse. Butikken er tilgængelig via en elevator i toldområdet, den har et indendørs showroom til køretøjer og små til mellemstore skibe.

Hvor er New Deal på Lorville?

New Deal er en skibs- og landkøretøjsforhandler beliggende på Teasa Spaceport i Lorville på planeten Hurston. Det har et lille indendørs og et stort, glasdækket udendørs udstillingsområde.

Levski, Delamar: Placering i fokus | Star Citizen 3.12 Gameplay

Hvor får man Drake-skibe i Star Citizen?

Teachs Skibsbutik er skibsforhandler i Levski, Delamar, Nyx-systemet. De er den primære forhandler af Drake Interplanetary-rumfartøjer på Delamar i Nyx-systemet. Før Alpha 3.12.

Hvor kan jeg købe Levski rustning?

Cordry's er en rustningsbutik i Levski, Nyx. Et fremragende udvalg af beskyttelsestøj og EVA-udstyr kan findes hos Cordry's. Butikkens stoiske ejer Luther Cordry, en tidligere tekstilingeniør fra Behring, har ændret noget af sit lager på spændende måder. Enhver, der leder efter enestående ting, bør handle her.

Hvilken planet er Area 18 på?

Area18 ligger på planeten ArcCorp i Stanton-systemet er det et af flere bydistrikter bygget af ArcCorp, der danner en by på hele planeten.

Hvor er Lorville?

Lorville er en by på planeten Hurston i Stanton-systemet, er det en af ​​flere byer, som Hurston Dynamics-konglomeratet har bygget til sine ansatte.

Hvor ligger GrimHEX?

GrimHEX (oprindeligt navngivet Green Imperial Housing Exchange) er en tidligere boligbørs, skjult dybt i Yela asteroidebæltet.

Hvordan kommer jeg til Aaron Halo?

Adgang. Aaron Halo er tilgængelig for alle i universet. Uden noget springpunkt tilgængeligt for kvanterejser kan borgere besøge asteroidebæltet ved at kvanterejser fra Hurston til ArcCorp og kobler fra ved ca. 9.500.000 km tilbage eller frakobling ved 13.500.000 km tilbage fra ArcCorp til Hurston.

Hvor kan jeg købe FPS-mineværktøj Star Citizen?

Prospector kan i øjeblikket købes for 185 $ på den officielle hjemmeside for udvikleren Cloud Imperium Games (CIG). Men du kan også tjene det i spillet: I Lorville og Levski er Prospector til salg for 2.061. 000 aUEC.

Hvor sælger jeg skrot i Star Citizen?

Clovus Darneely hos Reclamation & Disposition i Lorville har en dialog mulighed for at sælge skrot, hvortil han peger dig mod en nærliggende terminal.

Hvordan går du til andre systemer i Star Citizen?

I stedet for at vælge en fysisk destination, når du er på stjernekortet, vil du se din medborger dukke op på deres nuværende placering. Vælg dem derefter på stjernekortet tryk på Indstil rute og MobiGlas vil automatisk konfigurere ruten for dig. Alt du skal gøre er at hoppe!

Hvordan kan jeg lande på 18-området?

For at lande skal du gå mod det centrale tårn og indsend en landingsanmodning via en dedikeret kommunikationskanal. Hangarerne ved Riker Memorial Spaceport er placeret på siden og bagsiden af ​​det centrale tårn.

Kan du købe skibe i Area 18?

Area18 blev tilføjet i patch 2.0 som en separat menumulighed, og det var det eneste sted, hvor spillere kunne købe tøj og bære det. Efter 3.0 blev menupunktet fjernet, og butikker blev flyttet til Port Olisar i stedet. Område 18 er vendt tilbage til det vedvarende univers fra patch 3.5.

Hvor er Port Olisar?

Port Olisar ligger i handelsbanerne over planeten Crusader og tilbyder en betagende udsigt over planeten nedenfor. Ejet og drevet af Crusader Industries, Port Olisar fungerer som en gateway til virksomhedens enorme planetariske besiddelser og orbitale skibsværfter.

Hvor er Platinum Bay Star Citizen?

Platinum Bay på Baijini Point er en våbenbutik tilhørende detailkæden Platinum Bay. Butikken ligger på Galleria Deck på rumstationen Baijini Point.

Hvad er det dyreste skib i Star Citizen?

Det dyreste skib i Star Citizen: The Origin 600i Executive Edition | Skibsudstilling

  • Stjerneborger.
  • Videospil.
  • Spil.

Hvor meget koster det at spille Star Citizen?

For nu betaler fans $45 for et indføringsskib og adgang til det, der er bygget, og bagmændene har noget mellem hænderne.

Hvad er den bedste fighter i Star Citizen?

Ambolt orkan (Bedste Heavy Fighter)

Det er den bedste tilgængelige tunge jager til normale borgere i Star Citizen-universet, og den er effektiv. Med en længde på kun 22 meter har den nok ildkraft til at slå igennem praktisk talt ethvert skib, den støder på....hvis du har en god tårnoperatør.