Hvem er saitama kæreste?

Tatsumaki. Saitama møder Tatsumaki og tænker, at hun er en lille pige. I deres første møde tænkte Tatsumaki ikke meget på Saitama på grund af hans rangering og fornærmede ham jævnligt.

Hvem er vild med Saitama?

Historien om Saitama og de forskellige mennesker omkring ham engagerer i enhver betydning af ordet, hvilket giver nogle fremragende visninger. En sådan karakter, der er blevet en fanfavorit med den begrænsede tid, hun har fået, er Fubuki.

Kan Tatsumaki lide Saitama?

Saitama. I deres første møde, Tatsumaki tænkte ikke meget på Saitama på grund af hans placering og ville fornærme ham. Hun blev endda fornærmet af, at han ignorerede hende. ... Deres næste møde ville være, da de 'kæmpede' i Psychic Sisters Arc, hvilket er, når Tatsumaki opdager Saitamas sande magt.

Er Saitama og Fubuki et forhold?

Fubuki får et mærkeligt forhold til Saitama efter hendes introduktion, indimellem dukkede op i hans hus sammen med sine andre bekendte. ... Hun er dog vedholdende i sine bestræbelser på at rekruttere Saitama, da hun er klar over, hvor stærk han faktisk er, og tyer til overtalelse eller tricks for at få ham til at slutte sig til hendes besætning.

Hvem er Saitamas søster?

Suiko (スイコ, Suiko) er en kampsportskunstner og bruger af Void Fist. Hun er den yngre søster til Suiryu og barnebarnet til Suicho. Hun bliver senere en A-Klasse Rank 40 professionel helt i Hero Association. Efter at Saitama har reddet hende, bliver hun opmærksom på hans styrke.

SAITAMA Gik TIL VARME kilder MED ANDRE HELTE ENG SUB 1080P

Kan Tatsumaki slå Saitama?

Det var hun også stærk nok til at løfte Saitama i luften mens hun var i en svækket tilstand, selvom hun kun var i stand til at løfte ham et par meter i vejret. Flyvning: Tatsumaki bruger psykokinesis til at svæve og flyve gennem luften ved høje hastigheder.

Er Suiryu Saitamas discipel?

Imidlertid, Saitama var ikke villig til at acceptere Suiryu som en discipel, og demonstrerer sin uvilje til at tage imod en anden discipel og hjælpe Suiryu med hans drøm på grund af det besvær det ville medføre. På trods af dette, takket være Saitama, genvinder Suiryu sin ånd og beslutter sig for at blive en helt som ham.

Er Saitama en Gud?

Hurtigt svar. Saitama er hverken en Gud eller et monster. Han er simpelthen et menneske, der har brudt gennem sine begrænsere og fået overmenneskelig magt.

Bliver Saitama S-klasse?

Saitama og Genos deltager i Hero Association-eksamenen og består. Genos bliver en S-klasse helt, mens Saitama bliver en C-klasse helt. ... Genos og Saitama sparrer og Saitama vinder overvældende.

Slutter Fubuki sig til Saitama?

Hun og hendes søster er kendt som de psykiske søstre. Fubuki er en af ​​de få mennesker, der er klar over Saitamas sande styrke og forsøger i øjeblikket at rekruttere ham til hendes gruppe. Hun er også et selverklæret medlem af Saitama-gruppen.

Kan Saitama slå Goku?

Bare et slag er alt, der skal til, for at Saitama kan slå Goku. ... Men Saitamas styrke undermineres ofte af fans sammenlignet med Goku. For eksempel, ja, Goku er en Saiyan, en alien-krigerrace, som har evnen til at forbedre sin styrke ved at forvandle sig til en Super Saiyan.

Hvem er nr. 1 i én punch man?

På trods af at være den formodede stærkeste helt blandt Helteforeningen, Sprængning har kun nogensinde været nævnt eller vist i en silhuet i serien. One Punch Man har endelig afsløret Hero Associations nr. 1 S-klasse helt, Blast.

Er blast faktisk Saitama?

After Flashy Flash bekræfter det helten foran ham er virkelig Blast, stiller den toprangerede S-Klasse-helt spørgsmålstegn ved, hvorfor de arbejder med Oculette, selvom helten tager Saitamas forklaring om, at hun er nyttig til pålydende.

Hvem er Saitamas søn?

Blå (ブルー, Burū) er den øverste helt af Neo Heroes og søn af Blast.

Hvem kan slå Saitama?

Kun folk, der er i stand til at slå saitama, ville være det Saiki og lite. Som Jesus har Goku og All Might ikke en chance. Det eneste, Saitama mangler, er nogen særlig kraft. Men i Styrke, Hastighed, Kraft OG STAMINA ville Goku og al magt dø øjeblikkeligt.

Er Saitama stærkere end Goku?

Saitama er ikke stærkere end Goku, og han er heller ikke den stærkeste karakter i fiktion | Fandom. Det er han ikke, at sige andet er at overdrive hans magt. At Saitama er en vittighedskarakter har ingen betydning i hans magt. ... Saitama er IKKE uovervindelig, han tog skade fra Boros, som er planetstjerneniveau.

Vil Saitama kæmpe mod Amai-masken?

Det er fuldt ud muligt, og jeg tror sandsynligvis, at Amai Mask kunne besejre Anime Garou. Men i web-tegneserien – ja, lad os bare sige, at Garou får en STOR kraftopgradering. Til det punkt, hvor han giver Saitama den bedste kamp, ​​Saitama nogensinde har haft.

Hvad er Saitamas fulde effektniveau?

Selvom det er rigtigt, at han nok aldrig har vist det sande omfang af sin magt, er der teorier, der tyder på, at han er 100x den kollapsende stjernebrølende kanon. Selvfølgelig er der andre teorier, der tyder på, at hans magtniveau ville være omkring 2.763.900.000.

Hvor gammel er Saitama?

Saitama. Titelkarakteren, Saitama (サイタマ), er en skaldet hoved 25-årig mand som er træt af at kæmpe, fordi han ubesværet er i stand til at besejre fjender med et enkelt slag.

Kan Saitama slå Thanos?

2 Kunne slå Thanos: Saitama

Saitama er hovedpersonen fra One-Punch Man, og hans kræfter er bogstaveligt talt latterlige. ... Saitamas styrke og hurtighed overgår langt selv den gale Titans, og disse evner ville gøre det muligt for Saitama nemt at overvinde Thanos' regenerative evner.

Kan én punch man tabe?

Der har ikke været et eneste øjeblik i anime eller manga hvor Saitama taber, men det øjeblik, hvor Saitama kæmpede mod Beast King, Boros og Elder Centipede, måtte han bruge mere end de normale slag, som han normalt brugte. ... Men han fik Saitama til at bruge mere end sine normale slag.

Kan Saitama slå Superman?

Så vinderen skal være Superman ikke saitama. I årevis var Superman ende-alt-vær-alt, når man talte om de mest magtfulde karakterer i tegneserier – eller et hvilket som helst medie egentlig. ... Som stjernen i One-Punch Man, Saitama er så magtfuld, at han besejrer alle sine modstandere i et enkelt slag.

Er Boros en trussel på gudsniveau?

Boros kom tættest på at blive en trussel på gudsniveau i serien indtil videre. Han havde magten til at ødelægge en hel planet, men det tog en enorm vejafgift på hans krop, hvilket gjorde denne trussel til undtagelsen og ikke reglen.

Er zombiemanden død?

Zombieman regenererer et stort hul i hans kranium. Regeneration: Beskrevet som "en mand at selv i døden ikke kan dø," Zombieman besidder en af ​​de bedste regenereringsevner i serien. ... Denne regenerering giver dog ikke Zombieman fuld udødelighed, da han vil dø, hvis han reduceres til hakket kød.

Hvorfor er Saitama så stærk?

Saitama er umenneskeligt stærk, fordi han brød igennem den limiter, han havde på kroppen. At bryde denne limiter betød dog, at Saitama måtte bruge en masse kræfter, og det førte til gengæld til, at han blev skaldet. Mens brud på sin limiter gjorde ham ekstremt stærk, kan han ikke betragtes som fuldstændig usårlig.