Er square enix-servere nede?

Square-enix.com er OP og kan nås af os.

Hvorfor kan jeg ikke oprette forbindelse til Square Enix-servere?

Hvis du får Avengers-fejlen "I øjeblikket ikke i stand til at oprette forbindelse til Square Enix-servere", betyder det simpelthen at betaen ikke er startet i dit område endnu. Du skal simpelthen vente tålmodigt på, at udrulningen når din tidszone. ... Så det er ikke en af ​​de situationer, hvor begivenheden sker overalt på samme tid.

Hvordan forbinder du til Square Enix?

Indtast din Square Enix-medlems e-mailadresse og adgangskode, og klik derefter på Log ind. Klik på Link din konto. Log ind på din Epic Games-konto ved hjælp af en af ​​de angivne metoder. Læs detaljerne i pop op-vinduet for at give Square Enix tilladelse til at se dit Epic Games-visningsnavn, og klik derefter på Tillad.

Hvordan kontakter jeg Square Enix support?

square-enix [dot] com, eller ring til vores gratisnummer på 1-800-715-2450.

Er The Avengers-spillet Crossplay?

Er der Avengers spil crossplay på PS5, PS4, XBox og PC? Desværre, som angivet af den officielle supportside siden lanceringen, "Marvel's Avengers understøtter ikke crossplay på nuværende tidspunkt", med henvisning til at kunne spille med andre platforme.

Marvel's Avengers FEJL Kan ikke oprette forbindelse til Square Enix-servere.

Hvorfor kan jeg ikke logge ind på min Square Enix-konto?

Se venligst de almindelige årsager nedenfor, der kan udløse en login-begrænsning på kontoen: - Log ind på spillet, SQUARE ENIX Account Management System eller Mog Station ved hjælp af en anden enhed. - Brug af en anden IP-adresse end den forrige. - Der er gået en længere periode siden dit sidste login.

Hvordan annullerer jeg en Square Enix-billet?

Hvis du stadig ønsker at annullere din Square Enix-konto, skal du logge ind på Square Enix Account Management System og følge instruktionerne nedenfor:

  1. Vælg "Opdater kontooplysninger" under "Kontooplysninger" i menuen "Konto".
  2. Vælg "Annuller Square Enix-konto"
  3. Sæt kryds ved "Jeg accepterer". og klik på "Næste" indlæsning.

Hvordan genaktiverer jeg min Square Enix-konto?

  1. Log ind på SQUARE ENIX Account Management System.
  2. Vælg 'PlayOnline/Final Fantasy XI Service Accounts'.
  3. Tjek den servicekonto, hvor de muligheder, du vil genaktivere, er placeret. ...
  4. Under 'Indstillinger annulleret/skal annulleres' skal du markere de indstillinger, du ønsker at genaktivere, og vælge 'Genaktiver'.

Hvordan refunderer du på Square Enix?

Vi er i stand til at annullere og refundere digitale ordrer inden for 14 dage efter købet, så længe nøglen forbliver låst og ubrugt. Nøglen kan findes i bekræftelsesmailen sammen med alle nødvendige oplysninger. Kontakt venligst kundesupport for at anmode om en annullering via knappen "Send en anmodning" nedenfor.

Er Square Enix-kontoen gratis?

En Square Enix-konto er en gratis konto til rådighed for godkendelse i en række af Square Enix' onlinetjenester. Udover dets brug i kommende onlinetjenester, kan man også knytte flere ID'er fra nuværende tjenester til en enkelt Square Enix-konto og nyde funktioner, der kun er tilgængelige for Square Enix-kontoindehavere.

Kan du spille Avengers uden en Square Enix-konto?

En Square Enix-konto er ikke påkrævet for at spille Marvel's Avengers, men din adgang vil være stærkt begrænset, medmindre du tilknytter din konto. Multiplayer og kommende indholdsudgivelser kræver brug af en Square Enix-konto.

Hvordan bekræfter jeg min Square Enix-konto?

Gå til den URL, der er inkluderet i e-mailen, og følg instruktionerne for at oprette en SQUARE ENIX-konto. Når tilmeldingen er gennemført, vil der blive sendt en bekræftelses-e-mail til registreret e-mailadresse.

Hvad sker der, hvis jeg sletter min Square Enix-konto?

Bemærk venligst, at sletning af din Square Enix-konto vil permanent forårsage, at alle kopier af Final Fantasy XI eller Final Fantasy XIV, der er knyttet til kontoen, ikke kan spilles og det vil ikke være muligt at omregistrere nøglerne til disse spil på en anden Square Enix-konto i fremtiden.

Hvorfor er min Square Enix-konto suspenderet?

Dette sker normalt, når din konto registrerer en Log på fra en ny enhed eller placering, eller hvis du er vendt tilbage efter en lang periode med inaktivitet. For at ophæve login-begrænsningen skal du nulstille adgangskoden på den berørte SQUARE ENIX-konto.

Kan jeg slette min SQUARE ENIX-konto?

SQUARE ENIX-konti kan annulleres permanent ved at gøre følgende: 1) Log ind på SQUARE ENIX Account Management System (//secure.square-enix.com). 2) Under 'Konto' skal du vælge 'Kontooplysninger'. ... 5) Vælg 'Annuller SQUARE ENIX-konto'.

Hvordan sletter jeg en karakter i Final Fantasy 14?

Sådan slettes karakteren Højreklik på din karakters navn på skærmbilledet til valg af tegn, og klik derefter på slet. Klik derefter på OK for at bekræfte og derefter udført.

Kan jeg ændre mit SQUARE ENIX ID?

BEMÆRK: Når din SQUARE ENIX-konto er oprettet, du kan ikke opdatere dit SQUARE ENIX ID, for-/efternavn, fødselsdato og land/område. * Hvis du ikke er i stand til at logge ind på SQUARE ENIX Account Management System, skal du bekræfte dit SQUARE ENIX ID og om nødvendigt nulstille din adgangskode.

Er der to forskellige Square Enix-konti?

Det vil vi gerne præcisere, at vi har to separate kontostyringsområder, hver med forskellige formål og separate login-brugernavne og adgangskoder.

Hvordan gendanner jeg min Ffxiv-konto?

For at genaktivere en servicekonto til FINAL FANTASY XIV skal du logge ind på Mog Station og vælg "Genaktiver servicekonto" fra fanen "Din konto" øverst. Følg instruktionerne på skærmen for at genaktivere din servicekonto.

Hvordan får jeg mit engangskodeord til Square Enix?

Log ind på Square Enix Account Management System og åbn siden "Engangsadgangskode" fra menuen "Tjenester og muligheder". Vælg "Juster software Polet (smartphone-applikation) indstillinger" nederst på siden, og klik derefter på "Software Token Registration".

Kan du spille Marvel's Avengers på pc?

For at spille Marvel's Avengers på pc skal din gaming stationære eller bærbare computer mindst have en 3,3 GHz Intel Core i3-4160 CPU, en Nvidia GeForce GTX 950 GPU, 8 GB RAM, 75 GB lagerplads og Windows 10 styresystem.

Vil GTA være på tværs af platforme?

GTA V er ikke på tværs af platforme, hvilket betyder, at spillere kun kan spille med venner på den samme spilleenhed - Xbox, PlayStation eller pc.