Hvor er de dårlige lande i philadelphia?

Philadelphia Badlands er en del af North Philadelphia og Lower Northeast Philadelphia, Pennsylvania, USA, der er kendt for en overflod af udendørs rekreative narkotikamarkeder og narkotikarelateret vold.

Hvor skal jeg ikke tage hen i Philadelphia?

Andre steder at undgå i Philadelphia, PA

  • Bryggeriby.
  • Germantown.
  • Poplar-Ludlow-Yorktowne.
  • Greys færge.
  • Harttransft.
  • Belmont.
  • Logan-bregne Rock.
  • Riverfront.

Er West Kensington Philadelphia sikkert?

Philadelphia er den fattigste af Amerikas store byer6, hvilket betyder, at Kensington er et af de fattigste områder i en af ​​de fattigste byer. I Kensington er den voldelige kriminalitet omkring 30% højere (328 voldsforbrydelser pr. 10.000 indbyggere) end i Philadelphia samlet set (242 voldsforbrydelser pr. 10.000 personer).

Hvilket kvarter er bedst at bo i Philadelphia?

  • GUIDE TIL DE BEDSTE PHILADELPHIA KVARTER.
  • UPSCALE PHILLY.
  • CHESTNUT HILL (Northwest Philadelphia)
  • MAIN LINE (Northwest Philadelphia forstæder)
  • RITTENHOUSE SQUARE (Center City)
  • FOR UNGE PROFESSIONELLE, KREATIVE OG STUDENTER.
  • CONSHOHOCKEN (Montgomery County forstad)
  • FISHTOWN (North Philadelphia)

Hvad er det sikreste kvarter i Philadelphia?

Sikreste kvarterer i Philadelphia

  1. Bustleton – Det sikreste Philadelphia-kvarter at bo i. ...
  2. Somerton – Quiet Living i Philadelphia. ...
  3. Chestnut Hill – Velhavende og fredelige samfund i Philadelphia. ...
  4. Rhawnhurst – Bydende Philadelphia-fællesskab for alle. ...
  5. Fox Chase – Overkommeligt, sikkert Philadelphia-kvarter.

Kensington North Philadelphia Badlands (Open Drug Market)

Hvad er det sikreste område i Philadelphia?

Bustleton, Chestnut Hill og Somerton er de tre mest sikre kvarterer i Philadelphia. Disse kvarterer har den laveste kriminalitet pr. 100.000 indbyggere. Selvom byen har et højt kriminalitetsgennemsnit sammenlignet med landsgennemsnittet, er kriminaliteten lokaliseret i blot nogle få lommer af byen.

Hvilke dele af Kensington er dårlige?

1. Brompton og Hans Town. Brompton og Hans Town, et område, der omfatter dele af South Kensington og Knightsbridge, var langt det mest kriminalitetsplagede, med chokerende 335 hændelser rapporteret i oktober. Dette er i gennemsnit næsten 11 hændelser hver dag og betyder, at der blev rapporteret 25 forbrydelser for hver 1.000 indbyggere.

Hvor er den dårlige del af Kensington?

Welcome Centre ligger på Allegheny Avenue, mellem Weymouth og Custer Streets, på et af de travleste narkosteder i Kensington. Folk er strømmet til for at sælge, købe og bruge stoffer her, da byen har ryddet heroinlejre, og stofbrugere har spredt sig gennem nabolaget.

Er Kensington et godt område?

Kensington er en smukke og velhavende område i London, men det er ikke for dem, der leder efter en rolig flugt. Det bliver meget travlt om sommeren, med de mange attraktioner, der gør det til et fantastisk område at bo, er det ingen overraskelse, at så mange mennesker ønsker at besøge.

Hvad er den dårlige side af Philadelphia?

Harrowgate. Harrowgate-sektionen of Philadelphia har opbygget et ret dårligt ry gennem årene. Området er kendt for sit høje antal af narkotikasalg og overordnede usikre atmosfære. Mange af byens boliger vil helt sikkert inkludere Harrowgate på deres liste over kvarterer for at advare besøgende om.

Er Philadelphia sikkert for turister?

SAMLET RISIKO: LAV. Philadelphia er generelt meget sikkert at rejse til. Selvom det siges, at det er en af ​​de farligste byer i Amerika, gælder dette kun for farlige dele af byen, som sjældent besøges af turister.

Er det sikkert at gå rundt i Philadelphia om natten?

Center City er ekstremt sikkert, og du kan føle dig godt tilpas på gaden stort set alle tider af dagen eller natten, men hvis du vandrer for langt nordpå fra Fishtown, Center City eller for langt sydpå fra South Philly, kan du finde dig selv i et klæbrigt sted.

Er Kensington et sikkert område?

Kriminalitet og sikkerhed i Kensington og Chelsea

Kensington og Chelsea er farligste storby i London, og er blandt de 5 mest farlige samlet set ud af Londons 33 byer, landsbyer og byer. Den samlede kriminalitetsrate i Kensington og Chelsea i 2020 var 113 forbrydelser pr. 1.000 mennesker.

Er Kensington Melbourne en god forstad?

Kensington er et af de bedste steder at bo i Melbourne. Der er et godt fællesskab og en landsbystemning her, og en lille samling af gode caféer og barer, der kommer uden den attitude, du ville finde i andre indre byforstæder. ... Forstaden har trækantede gader og masser af victorianske hytter, der er blevet renoveret.

Hvordan er det at bo i Kensington?

Uanset hvor du bor i Kensington, er du aldrig langt fra naturen. Der er ingen mangel på afslappende grønne områder i Kensington, med f.eks Hyde Park og Kensington Gardens alt lige ved hånden. Disse kongelige parker er altid velholdte og byder på attraktioner såsom Serpentine Gallery og Serpentine Lido.

Er West Kensington et dårligt område?

West Kensington har en gennemsnitlig voldskriminalitet og en ejendomskriminalitet under gennemsnittet for London.

Er South Kensington sikkert?

South Kensington har en over gennemsnittet for voldskriminalitet og en høj ejendomskriminalitet for London.

Er South Kensington dyrt?

London-bydelen Kensington og Chelsea har seks ud af 10 af de dyreste gader i England og Wales, ifølge en ny rapport. Egerton Crescent, i South Kensington, blev kåret som landets dyreste sted at bo andet år i træk af Lloyds Bank.

Er Philadelphia sikrere end NYC?

Ud af Amerikas ti største byer, mordraten i sin sikreste by (New York) er mindre end en fjerdedel af drabsraten i dens farligste storby (Philadelphia), med 5,1 mord pr. 100.000 sammenlignet med 21,5. ... New York City er den næstfarligste, efterfulgt af LA og DC.

Er North Philly sikkert?

For det meste er North Philadelphia hjemsted for meget fattige familier. Den gennemsnitlige turist ville ikke vove sig ind i North Philly, men der er mange historiske seværdigheder i den del af byen. Som en hel Philadelphia er ret sikker. Det meste af kriminalitet og mord er isolerede og næsten altid narkotikarelateret.

Er Chinatown Philadelphia sikkert?

Chinatowns imponerende sikkerhedsvurderinger rangerer det er lige så markant sikrere end Philadelphia som helhed, især andre kvarterer nær Center City. Chinatown har kun 1,02 voldelige forbrydelser pr. 1.000 indbyggere hvert år, mens Philadelphia rapporterer om voldskriminalitet, der måler tættere på 11 pr. 1.000 mennesker.

Hvad er de dårlige dele af London?

De to bydele i London med den højeste frekvens af våben- og knivkriminalitet er Southwark og Lambeth. Andre London-bydele med høje våben- og knivkriminalitetsrater omfatter Brent, Haringey og Hackney.

Hvilke er de sikreste områder i London?

Top 10 sikreste steder at bo i London

  • 5: Sutton: 12.100 forbrydelser – 58,38 pr. 1.000.
  • 4: Kingston upon Thames: 10.507 forbrydelser – 58,16 pr. 1.000.
  • 3: Bexley: 14.389 forbrydelser – 57,70 pr. 1.000.
  • 2: Harrow: 14.578 forbrydelser – 57,22 pr. 1.000.
  • 1: Richmond upon Thames: 11.336 forbrydelser – 56,68 pr. 1.000.

Hvad er de sikreste områder at bo i London?

De 5 sikreste steder at bo i London

  • Richmond. Borough of Richmond upon Thames i det sydvestlige London er et af hovedstadens mest vidunderlige områder. ...
  • Bexley. Bydelen Bexley i det sydøstlige London har masser af grønne områder, herunder Danson Park og Foots Cray Meadows. ...
  • Kingston upon Thames. ...
  • Sutton. ...
  • Harve.

Hvor er det sikkert at gå i Philly?

1. Centrum By Vest. Med en Walk Score på 99 er Center City West det mest gåvenlige kvarter i Philly. Det er bundet af JFK Boulevard mod nord, Walnut Street mod syd, 15th Street mod øst og Schuylkill-floden mod vest.