Hvorfor taler ferb ikke?

vi ved alle, at ferb næsten aldrig taler, men hvorfor? der skal være en forklaring. ... Men da Ferb har så få linjer, ville han som udgangspunkt blive skrevet ud af manuskriptet. Det betyder at Dan og Swampy springer manuskriptet over og går direkte i gang med at lave storyboards.

Var Ferb stum?

På trods af at være stille, Ferb er en polyglot, at være i stand til at tale på menneskers, dyrs og fremmede tunger. Ferb lader også til at besidde god indsigt, hvilket nok er hovedpersontrækket, bortset fra hans tavshed, der adskiller hans karakter fra Phineas.

Har Ferb autisme?

Ferb er en nonverbal autist hvis sociale tilbagetrækning blev så slem, at han ikke kunne gå i normale skoler, fordi han ville have en nedsmeltning, hvis han gjorde det. Han blev på uforklarlig vis knyttet til Phineas. I deres verden vælger Ferb ikke at tale, men kan stadig opretholde sunde forhold, da han ikke var i stand til i det virkelige liv.

Hvem er Ferbs rigtige far?

Lawrence Fletcher er Ferbs biologiske far, stedfar til Phineas og Candace og Lindas mand; de to forelskede sig ved Love Handel's afskedskoncert i 90'erne.

Hvorfor erstattede de Ferb?

Ferb skulle oprindeligt stemmes af Mitchel Musso, før karakteren blev gjort britisk. ... erstattet Sangster for Phineas og Ferb/Milo Murphy's Law crossover, "The Phineas and Ferb Effect" og Candace Against The Universe filmen, da han havde planlægningskonflikter.

Dan besvarer Phineas og Ferb-spørgsmål!

Hvem ender Ferb med?

I Act Your Age Ferb og Vanessa er et par på trods af aldersforskellen mellem dem.

Hvad siger Ferb altid?

"Ferb, jeg ved, hvad vi skal i dag!" (Også sagt af andre karakterer.) "Hey, hvor er Perry?" (Også sagt af andre karakterer.) "Det bedste (noget) nogensinde!" (Efter nogen har sagt, er han ikke ung til at lave noget... ) "Ja, ja det er jeg," og nogle gange "Nej..." og "Nå, det tror jeg ikke..." (Også sagt af andre.)

Hvilken psykisk sygdom har Candace Flynn?

På grund af at Candace aldrig kunne bevise Phineas og Ferbs løjer over for sin mor, kom nogle seere til den antagelse, at Candace har skizofreni, og derfor forsvinder Phineas og Ferbs opfindelser altid lige før hun viser sin mor.

Har Ferb et handicap?

Candace kunne ikke håndtere Phineas' død, så hun byggede en imaginær verden, hvor han stadig var i live og legede med hendes stedbror Ferb. Ferb har et handicap & kan ikke tale eller gøre meget, men hun forestiller sig, at han og Phineas tager på store eventyr sammen.

Har Phineas Flynn ADHD?

Phineas kan have ADHD, da han altid er energisk, hyper, og nogle gange ser det ud til at være på udkig efter opmærksomhed. Phineas kan være opkaldt efter en båd ved navn "S. S. Phineas".

Hvorfor er Phineas hoved en trekant?

Alle karakterer i Phineas og Ferb blev tegnet i et design lånt fra Tex Averys stil, med geometriske former inkluderet i deres struktur; Phineas er især en trekant. Trekantfladen er blevet angivet i serien som er bare hans næse, der dækker hele hovedet.

Hvorfor er Ferb engelsk?

Wikien bekræfter, at Ferb faktisk er britisk og er også stedbror til Phineas og Candace. Han flyttede med sin far, Lawrence, til USA, hvor Lawrence giftede sig med Phineas og Candaces mor. ... Intet er kendt om Ferbs biologiske mor, da hun aldrig er nævnt eller en del af hans liv lige nu.

Hvilket ikke er meget, men det er mærkeligt, at det skete to gange?

Dr. Heinz Doofenshmirtz: Wow, hvis jeg havde en nikkel for hver gang jeg blev dømt af en marionet, ville jeg have to nikkel - hvilket ikke er meget, men det er mærkeligt, at det er sket to gange. ... Dr.

Er Phineas og Ferb døde?

Nej, Ferb er ikke død. Dette kan komme som en lettelse for Phineas og Ferb fans, men på det seneste har et par skøre konspirationsteorier om showet været på rundgang. ... Ude af stand til at klare Phineas' død, skabte hun en imaginær verden, hvor han stadig eksisterer.

Hvor gammel er Ferb?

I "Phineas og Ferbs Quantum Boogaloo", efter Candace rejser 20 år ud i fremtiden, udtaler Linda, at Phineas og Ferb nu er 30 år gamle. I det mindste er Ferb et sted mellem 6 og 15 år.

Hvad skete der med Vanessa og Monty?

Ligesom Monty skjuler Vanessa sit forhold skjult på grund af Montys herkomst. ... Men i betragtning af, at Vanessa i afsnittet "Act Your Age", der foregår ti år efter hovedserien, ses dating Ferb Fletcher, tyder det på, at Vanessa og Monty har brudt deres forhold under det mellemrum.

Hvem er Vanessa Doofenshmirtz kæreste?

Johnny er Vanessa Doofenshmirtz' kæreste under store dele af de første tre sæsoner af Phineas og Ferb. Heinz Doofenshmirtz kalder ham en flink fyr.

Hvorfor taler Ferb ikke i Phineas og Ferb?

vi ved alle, at ferb næsten aldrig taler, men hvorfor? ... Men da Ferb har så få linjer, ville han som udgangspunkt blive skrevet ud af manuskriptet. Det betyder at Dan og Swampy springer manuskriptet over og går direkte i gang med at lave storyboards. Forfatterne er også animatorerne, og de kommer med gags efter behov.

Er Phineas og Ferb rigtige brødre?

Phineas og Ferb er stedsøskende som også har en søster ved navn Candace. På showet er Phineas Linda Flynn-Fletchers søn, mens Ferb er søn af Lawrence Fletcher.

Er Phineas og Ferb tvillinger?

Phineas er på samme alder som Ferb. Grunden til, at drengene er stedbrødre, er, fordi producenterne ønskede, at de skulle være på samme alder, men ikke tvillinger, og være mere end bare venner.