Er soho karen blevet identificeret?

"Soho Karen", som politiet sagde, overfaldt en sort teenager, hun falsk anklaget for at have taget sin mobiltelefon på et hotel i New York City i søndags, er blevet identificeret. NYPD-kilder fortalte New York Post, at den mistænkte er 22-årig Miya Ponsetto.

Fandt SoHo Karen sin telefon?

Det har kilder tidligere fortalt til The News Ponsetto fandt til sidst sin telefon, da den blev returneret til hotellet efter hun forlod den i en Uber.

Hvem er SoHo Karen iPhone?

'Soho Karen' Miya Ponsetto skal møde i en domstol i New York mandag, efter at hun fejlagtigt anklagede en sort teenager for at stjæle hendes iPhone. Ponsetto, 22, fra Piru, Californien, blev arresteret to uger efter hændelsen den 26. december i lobbyen på Arlo Hotel på Manhattan.

Hvad er SoHo Karens navn?

Selvom kvinden hurtigt og retfærdigt fik navnet "SoHo Karen" af internettet, blev hun også identificeret som Miya Ponsetto, en 22-årig fra Californien.

Hvem var mobiltelefonen Karen?

Ponsetto var på Arlo Hotel i december, da hun kom i konfrontation med en teenager, 14-årige Keyon Harrold Jr., som hun anklagede for at have stjålet hendes telefon. Video viser, hvordan hun griber fat i ham, da han forsøgte at komme væk. Hendes telefon blev kort efter fundet i en Uber.

'SoHo Karen' Miya Ponsetto SNAPS på Gayle King under viralt interview