Skal jeg ofre Wyatt eller Fergus?

Hvis du vælger at ofre Wyatt, får du Laserkraftwerk, en højenergi laserstråle, der er i stand til at opløse fjender og tyndt metal. Vælge at ofre Fergus og du får Dieselkraftwerk, som i bund og grund er en klæbrig granatkaster.

Skal jeg dræbe Wyatt eller Fergus?

Våbenet du får fra ham er Dieselkraftwerk. Hvis du vælger at redde Fergus, vil Wyatt blive dræbt. Igen, sådan spillede det ud i det første spil, det er bare de tidslinjevalg, du får. ... Fergus mister sin arm, hvis du redder ham, og det påvirker naturligvis, hvor godt han kan kæmpe i spillet.

Hvad sker der, hvis du ikke vælger Wyatt eller Fergus?

Hvis du vælger, at Wyatt skal gemmes, Fergus vil ikke være med i spillet og omvendt. Hver karakter byder på nye dialogmuligheder og mellemsekvenser. ... Du bliver nødt til at træffe dette valg helt i begyndelsen af ​​spillet, og det fortæller dig ikke, at du får et andet våben afhængigt af, hvem du vælger at redde.

Er det lige meget, om jeg vælger Wyatt eller Fergus?

Fergus eller Wyatt? Uanset hvem du vælger at leve vil ændre, hvilke opgraderinger du kan få, og hvem der vil være med dig på nogle af missionerne. Slutresultatet er i sidste ende det samme på begge måder. Fergus – Fergus vil give dig sundhedsopgraderingen, og han vil slutte sig til dig på nogle missioner.

Hvem skal jeg ofre i Wolfenstein den nye orden?

Du bliver også nødt til at ofre den seje skotte Fergus eller den nye amerikanske soldat Wyatt. Kort sagt dikterer dit valg her, hvilke slags opgraderinger du kan få gennem resten af ​​spillet, samt hvilke venner du kan få undervejs.

Deathshead dræber gidsel Fergus eller Wyatt - Alle 3 variationer - Wolfenstein Death Scene PS4 1440p

Hvilken tidslinje er bedre Fergus eller Wyatt?

Personlig mening: Jeg kan fortælle dig det lige nu Fergus' tidslinje er den overlegne tidslinje fordi jeg garanterer, at sundhedsopgraderingen vil vise sig at være langt mere nyttig for dig i intense kampe, hvor du kommer til at tage meget skade (specifikt det sidste niveau), og du allerede har fået tildelt store mængder rustning fra forskellige ...

Kan du redde Fergus og Wyatt?

Hvis du redder Fergus, giver han dig LaserKraftWerk fra det første spil, et energivåben, der er i stand til at opløse fjender og blæse forhindringer ned. Vælg Wyatt, og du får DieselKraftWerk, et eksplosivt minekastningsvåben, der er i stand til at sprænge klynger af fjender i luften og gøre stor skade på robotfjender.

Hvad kom først Wolfensteins nye orden eller gammelt blod?

Del Alle delingsmuligheder for: Wolfenstein: The Old Blood is en prequel til The New Order, kommer her i maj. Bethesda Softworks og udvikleren MachineGames udgiver Wolfenstein: The Old Blood, en prequel til sidste års fremragende Wolfenstein: The New Order, til maj.

Er Wolfenstein new order en efterfølger?

"Wolfenstein: The New Order" er tilgængelig på Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 og pc. en semi-efterfølger til "Wolfenstein" fra 2009. Skydespillet blander historie og fiktion og fortæller en "What If"-historie, hvor de allierede taber Anden Verdenskrig i hænderne på Deathshead.

Hvilken rækkefølge spiller du Wolfenstein?

Hvert Wolfenstein-spil i kronologisk rækkefølge

  1. 1 Wolfenstein: Cyberpilot (2019)
  2. 2 Wolfenstein: Youngblood (2019) ...
  3. 3 Wolfenstein II: The New Colossus (2017) ...
  4. 4 Wolfenstein: The Old Blood (2015) ...
  5. 5 Wolfenstein: The New Order (2014) ...
  6. 6 Wolfenstein (2009) ...
  7. 7 Wolfenstein RPG (2008) ...
  8. 8 Wolfenstein: Enemy Territory (2003) ...

Hvor gammel er Deathshead?

I en tilsyneladende retcon nævner BJ, at han var 32 under begivenheder i RTCW (som i det originale spil blev sat i marts 1943, han var kun 31).

Hvor gammel er blazkowicz?

BJ Blazkowicz er 49 år gammel for den sidste del af dette spil :: Wolfenstein: The New Order General Discussions.

Hvor mange Wolfensteins er der?

Tolv flere titler, Beyond Castle Wolfenstein, Wolfenstein 3D, Wolfenstein 3D: The Spear of Destiny, Return to Castle Wolfenstein, Wolfenstein: Enemy Territory, Wolfenstein RPG, Wolfenstein, Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein II: The New Colossus, Wolfenstein: Youngblood, and ...

Hvem er Wyatt i Wolfenstein?

Det var menig Wyatt del af den 109. luftbårne under angrebet på Deathshead's sammensatte. Wyatt høres første gang løbe for at hente radioen, efter at Condor 9's pilot blev dræbt. Han stabiliserer derefter flyet, indtil Fergus Reid er i stand til at hoppe fra Vulture 1 til Condor 9.

Er Wolfenstein den nye orden forbudt i Tyskland?

Kultspillet Wolfenstein, hvor spillere kæmper mod et nazi-regime, er blevet udgivet i Tyskland for første gang. Udviklere har været nødt til at censurere spillet for at overholde tyske love, der forbyder brugen af ​​nazistiske billeder.

Kommer der en Wolfenstein 3?

Wolfenstein 3 er ikke blevet annonceret men er "absolut" på vej, ifølge Bethesdas Pete Hines, selvom Pete også siger, at Indiana Jones-spillet er "meget, meget, meget" langt væk.

Findes id-software stadig?

Den 22. november 2013 blev det annonceret, at id Software medstifter og teknisk direktør John Carmack havde trukket sig fuldt ud fra virksomheden for at arbejde på fuld tid hos Oculus VR, som han kom til som CTO i august 2013. Han var den sidste af de oprindelige grundlæggere at forlade virksomheden. Tim Willits forlod virksomheden i 2019.

Hvad betyder Wolfenstein på tysk?

Uanset om navnet stammer fra et tidligere spil eller ej, er det faktum, at Wolf3D fandt sted i en bygning, der omtales som Castle Wolfenstein, en forklaring nok for mig. Navnet lyder tysk nok og betyder bogstaveligt talt "Ulvens sten", eller mindre korrekt, "Ulvens Slot".

Er den nye kolos bedre end The New Order?

TL;DR: Wolfenstein II: Den New Colossus er en fantastisk opfølgning på The New Order, selvom det kommer til kort i niveaudesign og stealth. Det er din tid og dine penge værd, hvis du elsker singleplayer-spil, men det ville ikke dræbe dig at vente på et salg.

Hvilken Wolfenstein er den bedste?

Rangering af alle Wolfenstein-spil

  • Wolfenstein 3D.
  • Tilbage til slottet Wolfenstein. ...
  • Wolfenstein: Enemy Territory. ...
  • Wolfenstein: Det gamle blod. ...
  • Wolfenstein RPG. ...
  • Wolfenstein (2009) ...
  • Ud over slottet Wolfenstein. ...
  • Slot Wolfenstein. Nogle gange betyder det ikke at være først, at du er den bedste. ...

Hvordan afslutter du Wyatts lidelse?

Spil et spil kig-a-boo med Wyatt omkring beskyttelsesglasset, og smid derefter en håndgranat for hans fødder, når han kommer tæt på. Eksplosionen vil få ham til at tage et knæ, hvorefter du hurtigt skal løbe hen til ham og bruge interaktionsknappen for at afslutte Wyatts lidelse.

Hvilket spil kommer efter Wolfenstein The New Colossus?

Wolfenstein 3 er det sidste spil i den genstartede serie, der finder sted efter Wolfenstein II: The New Colossus og Wolfenstein: Youngblood. Spillet afslutter trilogien. Det vil blive udviklet af MachineGames og blive udgivet af Bethesda Softworks.

Hvad er det bedste valg i Wolfenstein 2?

Ram Shackles er nok den mest nyttige ting i Wolfenstein 2. Ikke nok med at de åbner op for alternative ruter, du kan slå fjender til jorden ved at spurte mod dem.