Er battlefield 3-servere stadig oppe?

Efter fem år i udvikling, Battlefield 3 mods kan endelig køre deres egne servere. Battlefield 3 er endelig fri... for de officielle serveres tyranni. Efter fem år i udvikling er Venice Unleashed, eller VU, endelig blevet offentlig.

Er Battlefield 3-servere nede?

EA: Battlefield 3 servere lukker ikke ned, de bliver lejet - Polygon.

Er Battlefield 3 stadig aktiv PS3?

Battlefield 3-servere er oppe og køre på PS3. Du kan Google for at se, hvor mange spillere der i øjeblikket er online på hver af platformene. Så kan jeg foreslå, at du tager kontakt til EA Advisors om denne sag. Det kan kun være et problem med din konto, og på Answers kan HQ ikke administrere individuelle konti.

Er der nogen, der stadig spiller Battlefield 3 Xbox?

Det er fint nu. Har lige fundet en håndfuld fulde servere på Xbox.

Er BF3-servere stadig oppe på PS3?

Der er mere optimale måder at spille disse spil på, men det er så fedt at stadig kunne spille dem på ps3.

Spiller BATTLEFIELD 3 i 2021

Er BF4 stadig aktiv 2021?

Så ja, Battlefield 4 er overraskende nok stadig et meget sjovt spil i 2021. ... At indse, hvor godt det stadig er, har gjort mig mere håbefuld end nogensinde før for Battlefield 2042, dels fordi den ligner meget BF4, men også på grund af de store ændringer på vej.

Er Battlefield 3 stadig gratis?

Amazons Prime Gaming-tjeneste tilbyder gratis spil hver måned, og denne er ret bemærkelsesværdig: Battlefield 3, den moderne skydespilklassiker, som mange betragter som det urørlige højdepunkt i franchisen. ...

Er Battlefield 3 et offline spil?

Det her spillet er kun OFFLINE (KUN enkeltspiller). ... Sammen med spillet vil der blive leveret noget videredistribuerbar software, hvis der er ".

Er Battlefield 4 stadig aktiv?

Premium-udgaven af ​​"Battlefield 4" er i øjeblikket tilgængelig på Damp lige nu til en kæmpe rabat takket være det årlige Steam Summer Sale. ... "Battlefield 4" er et must-test for elskere af FPS-spil, og det er sandsynligt, at spillet vil fortsætte med at nyde masser af aktivitet indtil den endelige udgivelse af "Battlefield 2042."

Hvilken slagmark har flest spillere?

Som først opdaget af PCGamesN og fortsætter med at være tilfældet, Battlefield 5 kører højt på Steam-oversigten over mest spillede spil. I går nåede det et højdepunkt på 69.342 samtidige spillere ifølge SteamDB, og i skrivende stund opnår det stadig tal på 44.422 aktive spillere lige nu.

Hvilken slagmark har flest spillere i 2021?

Battlefield 5 spillerantal 2021

  • I juni 2021 var det højeste antal Battlefield 5-spillere på Steam 22.890. ...
  • I juni 2021 rangerer Battlefield 5 #59 på Steam. ...
  • I februar 2021 så folk 327.000 timers Battlefield 5-gameplay på Twitch. ...
  • Fra juni 2021 er 24-timers maksimum for Battlefield 5-spillere på Steam 16.078.

Spiller folk stadig Battlefield 1?

Battlefield 1's popularitet er faldet blandt mange konkurrerende skydespil, men spillet opretholder en aktiv spillerbase. ... PlayStation 4 ser gennemsnitlige toppe på 50.000 spillere, mens Xbox One og pc ser henholdsvis 30.000 og 20.000. Når du besøger Battlefield 1 igen, vil du ikke kæmpe for at finde et spil.

Kan ps4 spille Battlefield 3?

BF3 er kun på Xbox One siden MS satte bagudkompatibilitet i Xbone. Sony har indtil videre ikke inkluderet nogen bagudkompatibilitet uden for deres digitale distributionstjeneste for førstepartstitler, så det er virkelig Sony, der skal tage dette skridt, da EA ikke gjorde noget ud over BF3 for Microsoft.

Er Battlefield V-servere døde?

Battlefield v er stadig utrolig sund. Masser af fulde servere. Ventetider under 30 sekunder, hvis du bruger quickplay.

Er Battlefield 5 et dødt spil?

Battlefield V er ikke død endnu – ny tilpasningsopdatering ankommer. Tilbage i juni leverede Battlefield V sin sidste store opdatering, komplet med nye kort, våben og gadgets. To nye elitefigurer bliver føjet til in-game butiksfacade, hver komplet med et unikt nærkampsvåben.

Kan du ikke oprette forbindelse til EA-servere?

Trin til rettelse Kan ikke oprette forbindelse til EA-servere

  • Genstart spilapplikationen. ...
  • Genstart din spilkonsol eller udfør en ren opstart af din pc. ...
  • Ryd cache på din pc/konsol. ...
  • Sluk enhver VPN og deaktiver antivirus og firewall (til pc) ...
  • Tjek spilserverstatus. ...
  • Tjek konsolservere og oprindelsesservere.

Er Battlefield 4 stadig aktiv 2020 ps4?

Battlefield 4 er stadig meget aktiv i dag. Det er et vidunderligt spil, selvom det udkom i 2013. DICE har ikke engang udgivet nyt indhold til det siden ligesom 2016, men spillerbasen er ikke skrumpet særlig meget.

Er Battlefield 5 det værd i 2021?

Dens spillerbase. Battlefield 5 har stadig en sund spillerbase i 2021, hvilket gør det sjovt selv nu. Spillet er gået stærkt på trods af indledende kontroverser og tilbageslag. ... Så jeg kan med tillid sige, at Battlefield 5 ikke er død og stadig i gang i 2021.

Er Battlefield 4 stadig aktiv 2021 ps3?

Battlefield 4 er stadig aktiv i PlayStation 3.

Er Battlefield 3 og 4 forbundet?

Battlefield 4 er et first-person shooter videospil udviklet af videospilsudvikleren DICE og udgivet af Electronic Arts. Det er en efterfølger til Battlefield 3 fra 2011, hvor historien finder sted seks år senere under den fiktive "War of 2020".

Hvor mange GB er Battlefield 3?

Opbevaring: 20 GB ledig plads.

Kan Battlefield 3 køre på 2gb RAM?

Desuden anbefales en NVIDIA GeForce GTX 560 for at kunne køre Battlefield 3 med de højeste indstillinger. Det minimumskravet til hukommelse for Battlefield 3 er 2 GB RAM installeret på din computer. ... For at spille Battlefield 3 skal du have en minimum CPU svarende til en Intel Core 2 Duo T7250.

Er Battlefield 3 stadig gratis på Amazon?

Battlefield 3 er nu gratis for alle at have Amazon Prime.

Er Battlefield 3 på EA Play?

Battlefield 3: Premium Edition og Battlefield 3 er ikke tilgængelige via EA Desktop.