Hvem er essex corp?

Essex Corp. er en henvisning til Nathaniel Essex, superskurken mere almindeligt kendt som "Mister Sinister". Han blev oprindeligt rygtet til at være hovedantagonisten i Logan, indtil instruktør James Mangold bekræftede, at Mister Sinister ikke ville optræde i filmen.

Hvem er Essex Corp i New Mutants?

Hvad er Essex Corporation? Essex Corporation er et ondt konglomerat drevet af Nathanial Essex, bedre kendt som Mr Sinister. Doktor Reyes bærer endda en diamantbroche, hvilket sandsynligvis er et nik til de diamanter, der er forbundet med hr. Sinisters ikoniske design.

Lavede Essex Corp Deadpool?

Essex Corp. er en stor antagonistisk fraktion i X-Men Film Series, der optræder som den vigtigste antagonistiske fraktion af Logan, Deadpool 2 og The New Mutants.

Var Essex Corp i Logan?

Sinisters aliasser. Inden for filmuniverset, Essex Corp. ... Dette var højst sandsynligt tænkt som en mere direkte drilleri for Logan, der forklarer, hvordan Wolverines DNA blev erhvervet og brugt til at skabe en klon, men Logan nævnte ikke noget Essex Corp., der kun refererer til Transigen og caster Dr. Zander Rice som filmens skurk.

Hvem ejer Essex Corporation?

Essex Corporation er et selskab grundlagt og ejet af Nathaniel Essex.

Hvad er Essex Corp? X-Men: Apocalypse forklaring

Er Mr. Sinister en vampyr?

Den originale Mister Sinister er et genetisk ændret menneske, som fik overmenneskelige evner af en udefrakommende kraft, og det er altså ikke en mutant. Men i slutningen af ​​det tyvende århundrede var Sinisters sind blevet kopieret ind i andres kroppe såvel som kloner af hans egen skabelse.

Hvorfor kan Cyclops ikke skade Mr. Sinister?

Af en eller anden uforklarlig grund, Cyclops' optiske sprængninger kan skade Mr. Sinister, til det punkt, hvor hans regenereringsevne ikke vil virke (eller i det mindste er ophævet fra at virke, hvilket gør det muligt for Cyclops at dræbe ham én gang for alle).

Hvem er den svageste mutant?

10 stærkeste mutanter i X-Men (og 10 svageste)

  • 14 Svagest: Jubilation Lee - Jubilee.
  • 15 Stærkest: Robert Louis Drake - Iceman. ...
  • 16 Svagest: Danielle Moonstar - Mirage. ...
  • 17 Stærkest: Matthew Malloy. ...
  • 18 svageste: Colin McKay - Kylun. ...
  • 19 Stærkest: Gabriel Summers - Vulcan. ...
  • 20 svageste: Douglas Ramsey - Cypher. ...

Hvem er stærkest Jean GREY eller Scarlet Witch?

Scarlet Witch og Jean Gray, besat af Phoenix Force, er to utroligt stærke X-Men. ... Skønt medfødt magtfuld uden sin himmelske byrde, er Jean Gray dramatisk ændret og dramatisk mere magtfuld, når den er besat af den kosmiske enhed kendt som Phoenix Force.

Hvem er den stærkeste mutant?

Franklin Richards er den mest kraftfulde mutant i Marvel-universet.

Hvem er en smilende mand i New Mutants?

I tegneserierne stod New Mutants over for en mutant overherredømmegruppe kendt som højre, som bar smiley-masker. Bogstaverne til reklamelogoet afspejler den eklektiske kunstneriske stil Bill Sienkiewicz, der tegnede New Mutants-tegneserien i 1980'erne.

Er Dr. Reyes en skurk?

Dr. Cecilia Reyes. Dr. Cecilia Reyes er den vigtigste antagonist i 2020 superhelte-gyserfilm The New Mutants, den sidste del af X-Men-filmserien.

Vil Mr Sinister være med i en film?

Den ikoniske Marvel Comics-skurk Mister Sinister missede snævert sin chance for at optræde i Foxs X-Men-filmserie. Ifølge Dark Phoenix-forfatter/instruktør Simon Kinberg var planen, at Sinister skulle optræde i nuet aflyste Gambit-film med Channing Tatum i hovedrollen.

Hvad laver Essex Corp?

I tegneserierne er Essex en videnskabsmand, der leder et genetisk forskningsselskab; manden er besat af at studere mutationer og udnytte deres kraft, men han er ikke meget for etiske standarder.

Er Mr. Sinister en mutant på Omega-niveau?

6 Mister Sinister

Ikke kun er Nathaniel Essex ikke en mutant på Omega-niveau, men teknisk set er han slet ikke en Homo-overlegen! ... Som et resultat besidder Mister Sinister en bred vifte af kræfter, som han har stjålet fra mutantkind.

Er Colossus Mr. skummel?

Kræfter og evner

Colossus har nævnt, at han på et tidspunkt troede sig selv at være Hr.Uhyggelig og rejste ind i fortiden for at angribe sine venner i X-Men. ... Sinister, Colossus havde de samme evner som Mr. Sinister of Earth-616.

Hvem kan slå Scarlet Witch i DC?

Når det kommer til MCU'en, kan få stå imod Wanda Maximoff. Scarlet Witchs magiske evner er simpelthen uovertruffen af ​​de andre Avengers. DCs stærkeste helt er man generelt enige om at være Superman, der kan tage hits fra næsten enhver skurk i universet og diske dem tilbage 10 gange hårdere.

Hvem kan slå Dark Phoenix?

6 Odin. Odins sværd alene kunne ødelægge universet. Alene det øger chancen for, at han kunne slå Phoenix i en kamp. Odin The All-Father, bogstaveligt talt en gud, laver enorme fejl, men har en tendens til at regere meget mere velvilligt og med et bedre hoved på skuldrene end den rå Phoenix-styrke.

Kan Thanos slå Jean GREY?

Så selvom det ikke rigtig var en kamp, Jean Gray har teknisk set tabt til Thanos og hun har aldrig været i stand til at få sin sejr tilbage. Men eftersom Thanos kan slå sin søn Thane, da Thane var Phoenix-vært, er det tvivlsomt, hun ville være i stand til det.

Hvem er den ældste mutant?

Selene er den ældste kendte humane mutant.

Hvem er stærkere end Jean GREY?

7 Ravn: En telekinetisk empat, der kan teleportere gennem dimensioner. Raven har en række evner og er så stærk, at hun uden Phoenix Force uden tvivl overgår Jean Grey. Cambion er en dæmon-menneske-hybrid, der ligesom Jean også har udvist telekinetiske og telepatiske kræfter.

Hvem er den mest magtfulde Avenger?

Wanda Maximoff er uden tvivl den mest kraftfulde Avenger i MCU lige nu. Fra Infinity War og frem er hun fortsat med at udvise umålelig kraft. Hendes første imponerende bedrift kom, da hun ødelagde Mind Stone fra hovedet af Vision, mens hun holdt Thanos tilbage med sin energi.

Er Gambit en mutant på Omega-niveau?

Gambit er en intetanende karakter. ... New Sun beviser, at med intens nok træning kan Gambit kontrollere kinetisk energi på atomniveau og blive en Omega.

Hvem er en mutant på Omega-niveau?

En mutant på Omega-niveau er en med det mest kraftfulde genetiske potentiale af deres mutante evner. Udtrykket blev første gang set i 1986-udgaven Uncanny X-Men #208 som "Class Omega", men var fuldstændig uforklarlig ud over den åbenlyse implikation af det, der refererede til et exceptionelt niveau af magt.

Er hr. Sinister stærk?

Overmenneskelig styrke: Mister Sinister besidder overmenneskelig styrke, som kan være et produkt af hans formskiftende evner. Sinister er i stand til at presse løft inden for 2 til 10 tons rækkevidde, måske endda mere, men han kan også få adgang til sin telekinese for at øge sin fysiske styrke til mere kraftfulde niveauer.