Kan tsubaki lide sort stjerne?

Uanset Black☆Stars opførsel, Tsubaki holder virkelig af ham. ... Faktisk er Black☆Star og Tsubaki i stand til at resonere så godt sammen, da han er dygtig til ikke kun én af, men alle hendes våbenformer, når det er sjældent, at et våben har mere end én form.

Findes Tsubaki og Black Star sammen?

Black Star og Tsubaki er endnu et skib, der er en del af den perfekte parkategori, som Soul og Maka er i. Det er endnu et par, der er enstemmigt elsket i Soul Eater-fandomen. Tsubaki og Black Star har nogle fantastiske holdøjeblikke sammen, og disse øjeblikke forstærker, hvor godt et par disse to er.

Hvem er Tsubaki kærlighed?

Tsubaki kan i hemmelighed lide Kousei men besidder ikke modet til at tilstå ham. Hun har svært ved at indse sine egne følelser.

Er Tsubaki en del af Star Clan?

Tsubaki er bekymret og forundret over landsbybeboernes reaktion, og Black Star beslutter sig endelig for at forklare Tsubaki om hans historie. Hans familie var medlemmer af Star Clan, en gruppe mordere, der ville gøre alt for pengene.

Er Blackstar en pige?

Transformeret af Lust-kapitlet i Eibons Bog, Black☆Star fremstår som en teenage, ung kvinde med lidt kortere og tager ikke længere strittende og får et mere feminint look. Hans bukser bliver en lysere farve i kontrast til hans mørkere som en mand. Han er også velbegavet.

Black Star og Tsubaki AMV

Er Soul og Maka fætre?

Er Soul og Maka fætre? Maka er datter af Spirit Albarn og Kami. Hun har to yngre kusiner og en ældre kusine. Maka er en Scythe-Meister, som ofte ses sammen med sin primære partner Soul Eater Evans, hendes fætter.

Hvem er den stærkeste i Soul Eater?

Soul Eater: The 10 Most Powerful Meisters, Rangeret

  1. 1 Asura. Den eneste karakter i showet, der overhovedet kunne håbe på at matche Lord Deaths styrke, skulle være Asura, en af ​​hans eget kød og blod.
  2. 2 Herre Død. ...
  3. 3 Professor Stein. ...
  4. 4 Makas mor. ...
  5. 5 Sid. ...
  6. 6 Death The Kid. ...
  7. 7 Crona. ...
  8. 8 Maka Albarn. ...

Hvordan slog Tsubaki Masamune?

Masamunes sjæl

Masamunes sjæl består af et gulv, der ser ud som vand, men virker forurenet, næsten som blod. Tsubaki, greb hende kusarigama, bindestreger på Masamune for at angribe, men han deaktiverer hende og tager hende i hovedet.

Hvor stærk er sort stjerne?

7 Han har kræfter, der overgår menneskelige evner

Black Star er ud over toppen af, hvad et menneske kan gøre ved at besidde styrke så stærk at han kunne gennembore Cronas Sorte Blod med sine bare hænder. Han var også så hurtig, at han kunne udløse alle Arachnophobias fælder på få sekunder.

Hvilke våben kan Tsubaki blive til?

Tsubaki Nakatsukasa (中務 椿, Nakatsukasa Tsubaki) er Black Stars våbenpartner, klassificeret som et "skyggevåben", der har magten til at transformere sig til en række ninjavåben, bl.a. en kusarigama, en shuriken, en ninjatō og en røgbombe.

Hvem elsker Watari?

Ekstra info. Watari var kaptajn for Sumiya Junior High Schools fodboldhold i sine tidlige år i ungdomsskolen. Tsubaki Sawabe introducerer ham til Kaori Miyazono, som han øjeblikkeligt bliver betaget af.

Er Maka og Soul forelskede?

At være hendes våbenpartner, både Maka og Soul har et tæt forhold på trods af deres kontrasterende personlighed, hvor den ene er hårdtarbejdende og seriøs, mens en anden er rebelsk og kynisk. ... Jeg viste et glimt af kærlighed mellem Marie og BJ, men det var mere et modent forhold..."

Hvem er Kousei forelsket i?

Tsubaki fortalte Kousei, at han elsker Kaori, og sammen med det bekendte hun sin kærlighed. Kousei blev bevidst om, hvem han elsker.

Hvilket afsnit kysser Maka og Soul?

The Eve Party Nightmare – Og så går gardinet op? er det attende afsnit af Soul Eater. Den er baseret på mangaens femtende kapitel, "The Anniversary Celebration."

Overgår Black Star Gud?

Black☆Star er den overordnede deuteragonist i anime/manga-serien Soul Eater. Han er en ninja fra den ødelagte Star Clan, som trives med at overgå guderne.

Er Maka et våben?

Våbengen: Kun en evne til Maka besidder i Soul Eater anime. På grund af at hendes far er et Dæmonvåben, har Maka arvet sine Dæmonvåbenkræfter fra hans blod.

Hvorfor skyder drengen døden med sine pink?

Det blev sagt, at kuglerne skudt ud af kanonerne er åndelig energi eller noget i den retning. Så måske blot at bruge sine pinkies belastede hans energi mindst. Mest sandsynligt er det fordi han bruger dem som tonfa under hånd til hånd kampe.

Hvorfor er Sid en zombie?

Efter Makas mislykkede forsøg på en heksejagt og Sids hurtige tilbagevenden til undergrunden, overlades det til Black☆Star at fange ham ved hjælp af Trap☆Star. Efter megen forhør; kulminerende med, at Black Star løftede Tsubakis kjole op, indrømmer Sid det endelig det var Dr.Stein, der gjorde ham til en zombie.

Hvem er Black Stars forældre?

White☆Star (ホワイト☆スター, Howaito☆Sutā) var en snigmorder af den berygtede Star Clan samt far til Black☆Star, der blev dræbt af Death Weapon Meister Academys styrker efter deres klan opererede uden for de regler, som organisationen havde fastlagt.

Hvorfor har Tsubaki en stjerne på sig?

Efter at Tsubaki har fået sin Enchanted Sword-tilstand, er hun utroligt streng med Black Star når han prøver at presse sig selv for hårdt ved at bruge det, da det kan have alvorlige bivirkninger. Hun råber også til Soul og Maka for at stoppe unødigt med at slås med hinanden, da de nægtede at lytte til fornuften ellers.

Hvor gammel er Medusa fra Soul Eater?

For over 800 år sidenMedusa blev født som det mellemste barn af Gorgon Sisters. Hun var aktiv i 1200-tallet.

Hvor høj er Tsubaki fra Soul Eater?

Shinigami-sama: 6'5"- vildt høj Asura: 6'2"- freaking høj Maka: 5'0"-5'2" Sjæl: 5'2"-5'4" Kid: 5'4"-5 '6" Black Star: 5'2"-5-3" Tsubaki: 5'6”-5'8” Liz: Samme som Tsubakis Patti: 5'3"-5'5" Crona: Samme som Kids Jeg løb tør for plads på siden, så jeg kunne ikke passe andre karakterer ind.

Kan Maka slå Blackstar?

Selvom Maka var i stand til at slå Black Star i ansigtet under Kids fest for Crona, såvel som Maka Chop Black Star, da han plagede den bevidstløse sjæl, i denne episode kæmper hun for at få et slag mod sin ven. Dette er mest sandsynligt, fordi Blackstar faktisk kæmpede mod hende.

Er Excalibur en dødsle?

Ifølge Franken Stein, Excalibur er uden tvivl det stærke våben i verden, hvilket gør ham langt mere overlegen i forhold til Death Scythes inden for Death Weapon Meister Academy og sagnomspundne våben såsom Uncanny Sword og Poseidons Lance.

Hvem er stærkest Asura eller døden?

Atsushi Ōkubo har udtalt det Asura er også stærkere end både Death the Kid (med tre af Lines of Sanzu forbundet) og Black☆Star under finalen i Soul Eater.