Hvor er danilo restivo?

Danilo Restivo tjener i øjeblikket fængsel på livstid i Storbritannien for at have dræbt Heather Barnett i Bournemouth i 2002. Mens han sad i fængsel, fandt en italiensk domstol ham skyldig i hans fravær for mordet på Elisa Claps, 16, i Potenza i 1993.

Hvad skete der med Danilo Restivo?

Danilo Restivo (født 3. april 1972) er en italiensk dobbeltmorder. Restivo er afsoner en livstidsdom med en 40-årig takst for at have myrdet sin nabo Heather Barnett i 2002.

Hvad skete der Heather Barnett?

"Den 12. november 2002 kom to børn på 14 og 11 år hjem fra skole i Bournemouth for at opdage, at deres mor, Heather Barnett, var blevet brutalt myrdet og hendes krop lemlæstet med en kniv.

Hvem er klipningsmorderen?

Restivo, en italiensk statsborger, er også blevet anklaget for at have dræbt den 16-årige Elisa Claps på loftet i en kirke i Potenza i det sydlige Italien i 1993 og efterladt afskårne hårstrå i hendes hænder og ved siden af ​​hendes krop, hvilket blev først opdaget sidste år.

Hvornår blev Heather Barnett dræbt?

Restivo, 39, blev født på Sicilien og boede i Potenza, før han flyttede til Bournemouth i Dorset i maj 2002. Politiet kom hurtigt til at tro, at Restivo havde dræbt Barnett, 48, i november 2002 og holdt ham under intens overvågning midt i frygt for, at han ville slå til igen.

HAIRCUT-KILLER Del 2 (Danilo Restivo)

Er Elisa Claps blevet fundet?

16-årigs lig fundet i 2010 efter at hun forsvandt i 1993. (ANSA) - ROM, 16. MARS - Monsignor Salvatore Ligori, ærkebiskoppen af ​​Potenza, sagde tirsdag, at kirken i den sydlige by, hvor liget af Elisa Claps blev fundet skjult i 2010, vil genåbne for tilbedelse efter restaureringsarbejde.

Hvem dræbte Oki?

Omar Benguit har tilbragt de seneste 19 år i fængsel under den livstidsdom, han blev idømt efter at være blevet fundet skyldig i at have dræbt den sydkoreanske studerende Jong-Ok Shin – kendt som "Oki" – i juli 2002.

Hvornår forsvandt Elisa Claps?

Elisa Claps var en bebrillet 16-årig med et varmt smil og langt, brunt hår, som forsvandt sporløst på 12. september 1993.